Tuesday, March 1, 2016

Originale Konad & New Special PolishKonad Original inlocuieste ambalajele originale ale produselor la un anumit interval de timp, scopul fiind prevenirea fabricarii unor produse contrafacute si comercializarea produselor originale expirate (ambalajul fiind schimbat) in mod incorect.

In momentul in care achizitionati produse Konad, va rugam sa verificati intotdeauna data de expirare si daca ambalajul este autorizat.

Inca din anul 2005 Konad Romania este principalul importator si distribuitor in Romania.

Asadar puteti cumpara cu incredere produsele noastre.

Konad Romania asigura cele mai bune servicii si marfa de calitate.Atentie! Oja Speciala Konad a fost actualizata cu o noua culoare din decembrie 2015.

☞Konad Special Polish : 

Konad Romania este principalul importator in urma partnership-ului puternic cu Konad Korea, si participa la dezvoltarea designurilor matritelor si crearea unor noi produse marca Konad.
Din 2005 va prezentam produse de calitate si prestam servicii spre satisfacerea clientilor nostri. Va multumim pentru ultimii 11 ani in care ati fost alaturi de Konad Romania.

Pe produsele Konad puteti gasi toate informatiile necesare despre acestea de la Konad Romania.

*Puna acum nu vindeam niciodata produse ramase cu un termen mai mic de 6 luni de valabilitate. Daca ati achizitionat de la o alta companie, va rugam sa verificati data de expirare marcata pe produs.

☞Konad Romania

No comments:

Post a Comment